Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paprica saucer

Paprica saucer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Krydderurter - Timian

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
150 g.bacon i tern
1 stortzitauerløg
20 g.smør
5 dl.bouillon
2 spsk.paprika
1 ds.flåede hakkede tomater
1 lille ds.tomatkoncentrat
 salt
 friskkværnet peber
 evt. meizena
 
 
 


Opskrift:

Bacon og løg skæres i tern. svitses i fedtstoffet, hvorefter panden tages fra varmen. Paprika røres i, bouillon hældes ved, og panden sættes på varmen igen. Tomatkoncentrat tilsættes. Saucen kogens igennem i 10 min. ved svag varme.

Saucen jævnes evt. med meizena. Smages til med salt og friskkværnet peber. De flåede hakkede tomater tilsættes til sidst og varmes i saucen et øjeblik.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 14042 gange,
og udskrevet 353 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu