| |
|
Gratineret lammekølle
Gratineret lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | udbenet lammekølle (1000-1200 g.)1 udbenet lammekølle (1000-1200 g.) | 1 | tsk. | salt1 tsk. salt | | | groftkværnet peber groftkværnet peber | 15 | g. | margarine15 g. margarine | 400 | g. | løg400 g. løg | 1 | dl. | hvidvin1 dl. hvidvin | 250 | g | champignon250 g champignon | 2 | spsk. | rasp2 spsk. rasp | 2-3 | spsk. | parmasanost2-3 spsk. parmasanost | | | |
| |
Lammekøllen gnides med salt og peber og brunes i en gryde i margarinen.
Løgene skæres i små tern og kommes i gryden. Hvidvin hældes ved og køllen småsteger under låg i ca. 1 time.
Champignon hakkes og svitses 4-5 min. på en varm tør pande, til væden er fordampet.
Køllen tages op og lægges i en bradepande. Net eller snor tages af.
Løgene i gryden blandes med champignon, rasp og parmesanost.
Løgblandingen smøres i et tykt lag på køllen.
Gratineres ca. 15 min ved 250 grader til overfladen er gylden.
Serveres med Kartofler og brocoli eller bønner.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 17762 gange, og udskrevet 542 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|