stærk karrypasta eller 1 spsk.tørret karry1 spsk. stærk karrypasta eller 1 spsk.tørret karry
1
limefrugt1 limefrugt
salt salt
peber peber
Opskrift:
Kog risene.
Rør kødet med salt,1 finhakket og finthakket chili.
Form kødet til små frikadeller og brun dem i olie ved god varme i en dyb pande.
Skru ned til middel varme og steg dem færdig ca. 5 minutter.
Tag dem op af panden.
kom 1 løg i både, karry, lidt limesaft og kokosmælk på panden.( husk at ryste dåsen før den åbnes)
Lag det simre i ca 5 minutter.
læg de små deller tilbage i saucen, smag det til og varm det godt igennem.
Serveres med ris og evt. grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(10 stemmer)
Opskriften er vist 11086 gange, og udskrevet 336 gange.
Kommentarer
- 2008-12-07 16:03:00 Brugte I grøn eller rød chili? Jeg tænker på de mest almindelige man bl.a. kan finde i Netto.
Grethe K - 2007-11-02 15:12:54 Hørt - hørt, den ER god
Herrguth - 0000-00-00 00:00:00 Denne ret er ganske enkelt super-lækker. Og så er den nem at lave...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider