Skær kaninen i stykker og kog den dækket med vand tilsat salt, krydderier og bacon i ca. 1 1/2 time. Tag kaninen op, køl den af, og tril stykkerne i mel med karry. Placer stykkerne i et smurt fad med lag af løg og æbler. Pynt med bacon og persille.
Bland grøntsagssuppen, citron og sauce og hæld det over. Rul butterdejen ud til et ca. 6 mm tykt lag og dæk fadet med det.
Bag det i ovnen i 10 minutter ved 230 grader og derefter 45 minutter ved 190 grader.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7990 gange, og udskrevet 131 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider