Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Druesauce

Druesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
0.5 løg
100 g.blå druer
4 dl.brun kalvefond
1 dl.fløde
 frisk persille
 maizena
 


Opskrift:

løget pilles og hakkes meget fint, sauteres af sammen med de halverede og udstenede druer, tilsæt kalvefond og fløde og lad saucen skælve i 10 min. Saucen jævnes med maizena og lige inden servering tilsættes den finthakkede persille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13867 gange,
og udskrevet 217 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu