Druesauce

Druesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Frugtsaucer

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
0.5 løg
100 g.blå druer
4 dl.brun kalvefond
1 dl.fløde
 frisk persille
 maizena
 
Opskrift:
løget pilles og hakkes meget fint, sauteres af sammen med de halverede og udstenede druer, tilsæt kalvefond og fløde og lad saucen skælve i 10 min. Saucen jævnes med maizena og lige inden servering tilsættes den finthakkede persille.


karakterer:
Opskriften er vist 16304 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu