Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Russisk Svinekød med Svesker

Russisk Svinekød med Svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.svinekød
0.5 dl.hvidvin
0.5 citron saft heraf
2 dl.vand
4 laurbærblade
20 enebær
125 g.stenfri svesker
1 spsk.rasp
0.5 spsk.sukker
1 tsk.smør
 salt
 peber
 kanel
 


Opskrift:

Skær kødet i små terninger og brun det i lidt smør på en pande. Læg kødet i en gryde, tilsæt laurbærblade og enebær. Hæld vand, hvidvin og citronsaft i. Smag til med salt og peber. Damp kødet mørt under låg ved svag varme i ca 30 minutter.

Kog sveskerne i vand i 20 minutter. Pres dem gennem en si og tilsæt rasp, sukker og kanel. Fortynd blandingen med saucen fra kødet. Varm op til kogepunktet. Hæld sveskesaucen over kødet og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9798 gange,
og udskrevet 230 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu