Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaninfrikadeller II

Kaninfrikadeller II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : Gnavere - Hakket kaninkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :





Ingredienser:
450 g.kød (bov, kølle)
50 g.spæk eller bacon
20 g.hvedemel
2 dl.piskefløde
2 æg
2 soltørrede tomater i tern
15 g.basilikum
2 skalotteløg
 saft af 1/2 citron
 salt
 peber
1 spsk.dijonsennep
 


Opskrift:

Kødet skæres fra bov og kølle. Kød, spæk, løg og basilikum køres gennem kødhakkeren. Kødet blandes med mel, piskefløde, citronsaft, tomattern og smages til med dijonsennep, salt og peber.

Formes som små frikadeller og steges ved middelvarme. De må ikke blive tørre.

Serveres med nye persillekartofler og- eller en salat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8501 gange,
og udskrevet 114 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu