Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Leverpostej (Russisk)

Leverpostej (Russisk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :





Ingredienser:
0.5 løg
1 gulerod
 lidt svinefedt
400 g.kalvelever
 salt
 sort kværnepeber
1-2 dl.piskefløde
1 æg
 purløg
 


Opskrift:

Gulerødder og løg skæres i små stykker, svitses i lidt svinefedt og tages af panden før det får farve

Leveren skæres i ret små stykker og brunes i det samme fedtstof. Så tilføjes lidt vand, løg og gulerødder samt salt og friskkværnet sort peber og det simre under låg i 5-6 minutter.

Derefter får det lov til at køle af, inden det blendes sammen med tilstrækkeligt piskefløde til at få blenderen til at kunne trække massen rundt i glasset.

Postejen lægges i små skåle, som serveres kolde fra køleskabet overdrysset med hårdkogt hakket æg og klippet purløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 12711 gange,
og udskrevet 173 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-11-30 23:57:19
Johnny, det er vist kun dansk og fransk leverpostej der skal i ovnen, resten er "noe gratværk "


Johnny sørensen  -  2010-12-08 15:07:03
Skal det ikke i ovnen???