Polard Postej

Polard Postej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.fuglelever, hjerter og rensede kråser
350 g.polardkød
350 g.svinekød - ikke for magert
1 dl.rødvin
2 dl.piskefløde
4 æg
 timian
2 spsk.majsmel
 Salt
 firskkværnet peber
 
Opskrift:
Fuglelever, hjerter, kråser, polardkød og svinekød køres gennem en kødhakker og kommes i en skål. I skålen kommes øvrige ingredienser og røres god sammen.

Smages til med salt og friskkværnet peber. Farsen kommes i aluforme og bages i vandbad i ovnen ved 200 grader.

Aluforme på 1 kg. i 50 - 60 min.

Aluforme på 700 g. i 30 - 35 min.

Serveres rygende varme med couvert brød.

Tips:

Pas på de må endelig ikke få for meget så bliver de tørre og kedelige.





karakterer:
Opskriften er vist 8912 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu