Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Polard Postej

Polard Postej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Poulard

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
350 g.fuglelever, hjerter og rensede kråser
350 g.polardkød
350 g.svinekød - ikke for magert
1 dl.rødvin
2 dl.piskefløde
4 æg
 timian
2 spsk.majsmel
 Salt
 firskkværnet peber
 


Opskrift:

Fuglelever, hjerter, kråser, polardkød og svinekød køres gennem en kødhakker og kommes i en skål. I skålen kommes øvrige ingredienser og røres god sammen.

Smages til med salt og friskkværnet peber. Farsen kommes i aluforme og bages i vandbad i ovnen ved 200 grader,

Aluforme på 1 kg. i 50 - 60 min.

Aluforme på 700 g. i 30 - 35 min.
<
Serveres rygende varme med couvert brød

Tips:

Pas på de må endelig ikke få for meget så bliver de tørre og kedelige.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6214 gange,
og udskrevet 84 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu