Polard Postej
Hovedingrediens : Kylling - Poulard Indsendt : Red : |
|
|
Fuglelever, hjerter, kråser, polardkød og svinekød køres gennem en kødhakker og kommes i en skål.
I skålen kommes øvrige ingredienser og røres god sammen.
Smages til med salt og friskkværnet peber. Farsen kommes i aluforme og bages i vandbad i ovnen ved 200 grader. Aluforme på 1 kg. i 50 - 60 min. Aluforme på 700 g. i 30 - 35 min. Serveres rygende varme med couvert brød. Tips: Pas på de må endelig ikke få for meget så bliver de tørre og kedelige. |
|
Opskriften er vist 8912 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne