Skaldyrsuppe

Skaldyrsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Finn Hansen

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 lille dåse muslinger naturel
1 stortløg
1 rød peberfrugt
2 spsk.smør
1 tsk.stærk karry
2 spsk.hvedemel
5 dl.fiskebouillon
 Lagen fra muslingerne
150 - 200 g.rejer eller hummerhaler
2 dl.tør hvidvin
1.5 dl.piskefløde
1 tsk.hakket persille
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Den udkærnede peberfrugt og løget skæres i små tern. Kom smørret i en gryde og sauter løg og peberfrugt.

Drys melet over, rør om og tilsæt bouillon, muslingelage og hvidvin. Lad suppen simre 20 - 30 minutter.

Dette give tilpas tid til at nyde et par glas af den resterende hvidvin.

Tilsæt piskefløde, muslinger og rejer/hummerhaler og persille.

Varm suppen godt igennem og smag til med salt og peber.


karakterer:
Opskriften er vist 16570 gange,
og udskrevet 399 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kenneth  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad skal man bruge dnen karry til??den er ikke med i selve madlavningen!!Men jeg prøver alligevel..