Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skaldyrsuppe

Skaldyrsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - SkaldyrsSupper

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Diverse skaldyr

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Finn Hansen

Indsendt :





Ingredienser:
1 lille dåse muslinger natural
1 stortløg
1 rød peberfrugt
2 spsk.smør
1 tsk.stærk karry
2 spsk.mel
1/2 l.fiskebouillon
 Lagen fra muslingerne
150 - 200 g.rejer eller hummerhaler
2 dl.tør hvidvin
11/2 dl.piskefløde
1 tsk.hakket persille
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Den udkærnede peberfrugt og løget skæres i små tern. Kom smørret i en gryde og sauter løg og peberfrugt. Drys melet over, rør om og tilsæt bouillon, muslingelage og hvidvin. Lad suppen simre 20 - 30 minutter. Dette give tilpas tid til at nyde et par glas af den resterende hvidvin. Tilsæt piskefløde, muslinger og rejer/hummerhaler og persille. Varm suppen godt igennem og smag til med salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13958 gange,
og udskrevet 346 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kenneth  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad skal man bruge dnen karry til??den er ikke med i selve madlavningen!!Men jeg prøver alligevel..