lille dåse muslinger natural 1 lille dåse muslinger natural
1
stort
løg1 stort løg
1
rød peberfrugt1 rød peberfrugt
2
spsk.
smør2 spsk. smør
1
tsk.
stærk karry1 tsk. stærk karry
2
spsk.
mel2 spsk. mel
1/2
l.
fiskebouillon1/2 l. fiskebouillon
Lagen fra muslingerne Lagen fra muslingerne
150 - 200
g.
rejer eller hummerhaler150 - 200 g. rejer eller hummerhaler
2
dl.
tør hvidvin2 dl. tør hvidvin
11/2
dl.
piskefløde11/2 dl. piskefløde
1
tsk.
hakket persille1 tsk. hakket persille
Salt Salt
peber peber
Opskrift:
Den udkærnede peberfrugt og løget skæres i små tern.
Kom smørret i en gryde og sauter løg og peberfrugt.
Drys melet over, rør om og tilsæt bouillon, muslingelage og hvidvin.
Lad suppen simre 20 - 30 minutter.
Dette give tilpas tid til at nyde et par glas af den resterende hvidvin.
Tilsæt piskefløde, muslinger og rejer/hummerhaler og persille.
Varm suppen godt igennem og smag til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 15405 gange, og udskrevet 384 gange.
Kommentarer
Kenneth - 0000-00-00 00:00:00 Hvad skal man bruge dnen karry til??den er ikke med i selve madlavningen!!Men jeg prøver alligevel..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider