Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svineskankterrin med marinerede urter

Svineskankterrin med marinerede urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Svinekød - Svineskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 svineskank
1 gulerod
1 persillerod
1/6 knoldselleri
1 løg
 
 Krydderpose:
1 kvisttimian
10 peberkorn
1 nellike
1 laurbærblade
 
 Fedtnet:
1 dl.olivenolie
2 spsk.balsamico
1 skalotteløg
1 bdt.persille
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Svineskanken sættes over i koldt vand, og bringes i kog, mens der skummes flittigt. Når den er kogt igennem, skrues ned, og der tilføjes salt og krydderpose. Lad skanken småsimre til den er næsten mør, og kom så rensede grøntsager hele ved suppen. Lad koge yderligere 15. minutter og tag så skank og grøntsager af suppen. Kog suppen ind til ca. 2 dl. Skankekødet renses, skæres i tern og kommes i suppen sammen med ½ bundt hakket persille. Det hele koges igennem, og smages til med rigeligt salt og peber. Kom det hele i en terrin, og stil på køl til næste dag. Urterne fra suppen skæres i passende stykker, og marineres i olivenolie med balsamisk vinaigre smagt til med hakkede skalotteløg, persille og salt og peber.

Servering:
Skær terrinen i skiver og anret grøntsagerne omkring. Alternativt kan skanketerrinen skæres i skiver, som man så pakker tæt ind i fednet, og steger gyldne på en teflonpande. Hertil kan grøntsagerne varmes i marinaden, og serveres til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (17 stemmer)

Opskriften er vist 10440 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu