Svineskanken sættes over i koldt vand, og bringes i kog, mens der skummes flittigt. Når den er kogt igennem, skrues ned, og der tilføjes salt og krydderpose. Lad skanken småsimre til den er næsten mør, og kom så rensede grøntsager hele ved suppen. Lad koge yderligere 15. minutter og tag så skank og grøntsager af suppen.
Kog suppen ind til ca. 2 dl. Skankekødet renses, skæres i tern og kommes i suppen sammen med ½ bundt hakket persille.
Det hele koges igennem, og smages til med rigeligt salt og peber. Kom det hele i en terrin, og stil på køl til næste dag.
Urterne fra suppen skæres i passende stykker, og marineres i olivenolie med balsamisk vinaigre smagt til med hakkede skalotteløg, persille og salt og peber.
Servering:
Skær terrinen i skiver og anret grøntsagerne omkring. Alternativt kan skanketerrinen skæres i skiver, som man så pakker tæt ind i fednet, og steger gyldne på en teflonpande. Hertil kan grøntsagerne varmes i marinaden, og serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.5
(17 stemmer)
Opskriften er vist 11194 gange, og udskrevet 170 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider