Paté

Paté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
450 g.svinekød
200 g.kalvelever
200 g.spæk
2 æg
2-3 dl.fløde
 salt
 peber
1-2 fedpresset hvidløg
1 tsk.rosmarin/herbes de provence
 bacon
 
Opskrift:
Svinekød, kalvelever og spæk hakkes gennem kødmaskinen. Rør æg og fløde i og krydr med salt, peber, hvidløg og rosmarin.

Beklæd en aflang form (1½ L) med bacon. Kom farsen i og bag ca. 1 time ved 200º.


karakterer:
Opskriften er vist 28290 gange,
og udskrevet 783 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-12-23 12:46:05
Super nem og let.