Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paté

Paté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
450 g.svinekød
200 g.kalvelever
200 g.spæk
2 æg
2-3 dl.fløde
 salt
 peber
1-2 fedpresset hvidløg
1 tsk.rosmarin/herbes de provence
 bacon
 


Opskrift:

Svinekød, kalvelever og spæk hakkes gennem kødmaskinen. Rør æg og fløde i og krydr med salt, peber, hvidløg og rosmarin.

Beklæd en aflang form (1½ L) med bacon. Kom farsen i og bag ca. 1 time ved 200º.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 24059 gange,
og udskrevet 705 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-12-23 12:46:05
Super nem og let.