Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sneppebrød

Sneppebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : VadeFugle - Sneppe

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
 Indmad af 6 snepper
3 sardeller
50 g.smør eller margarine
15 g.reven franskbrød eller rasp
25 g.parmesanost
2 æggeblommer
1 knsp.peber
 lidt salt
1 tsk.hakket persille
 franskbrødsskiver
 


Opskrift:

Indmaden, hvoraf tarmene og galdeblæren er fjernede, hakkes meget fint sammen med sardeller. Fedtstoffet blødgøres og røres derefter med alle ovenfor nævnte ingredienser. Det sættes i vandbad og dampes under omrøringen i 5 minutter. Franskbrødet skæres i skiver eller udstikkes i halvmåner og besmøres med den dampende masse. Sneppebrød bages i 5 minutter i en varm ovn, inden det serveres med snepperne.

Tips:




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12925 gange,
og udskrevet 145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu