Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cumberlandsauce

Cumberlandsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
3 ¾ dl.sky fra hamburgerryg eller bayonneskinke
20-25 g.smør eller margarine
25 g.hvedemel
 soya
1 dl.rødvin
½ dl.sherry
1 spsk.hindbærsaft
 ribsgele
 engelsk sauce
 


Opskrift:

Afbagt sauce. Kan også tillaves med jævning eller smørbolle. De forskellige ingredienser tilsættes, og derefter skal saucen koges i 15 minutter.

Serveres til hamburgerryg eller bayonneskinke.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11708 gange,
og udskrevet 202 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu