Cumberlandsauce
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Afbagt sauce.
Kan også tillaves med jævning eller smørbolle.
De forskellige ingredienser tilsættes, og derefter skal saucen koges i 15 minutter.
Serveres til hamburgerryg eller bayonneskinke. |
|
Opskriften er vist 14629 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne