| |
|
Cumberlandsauce
Cumberlandsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
3 ¾ | dl. | sky fra hamburgerryg eller bayonneskinke3 ¾ dl. sky fra hamburgerryg eller bayonneskinke | 20-25 | g. | smør eller margarine20-25 g. smør eller margarine | 25 | g. | hvedemel25 g. hvedemel | | | soya soya | 1 | dl. | rødvin1 dl. rødvin | ½ | dl. | sherry½ dl. sherry | 1 | spsk. | hindbærsaft1 spsk. hindbærsaft | | | ribsgele ribsgele | | | engelsk sauce engelsk sauce | | | |
| |
Afbagt sauce.
Kan også tillaves med jævning eller smørbolle.
De forskellige ingredienser tilsættes, og derefter skal saucen koges i 15 minutter.
Serveres til hamburgerryg eller bayonneskinke.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 12635 gange, og udskrevet 233 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|