Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildsauce

Vildsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
3 dl.vildtsauce
 citronsaft
 ribsgele
½ dl.piskefløde
 
Opskrift:
Den jævnede eller afbagte sauce, der har været anvendt til dækning af vildtet under stegningen, sies fra stegen og gives et opkog, hvorefter man tilsæter citronsaft og ribsgele og til sidst den stivpiskede fløde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8624 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu