Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildsauce

Vildsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
3 dl.vildtsauce
 citronsaft
 ribsgele
½ dl.piskefløde
 


Opskrift:

Den jævnede eller afbagte sauce, der har været anvendt til dækning af vildtet under stegningen, sies fra stegen og gives et opkog, hvorefter man tilsæter citronsaft og ribsgele og til sidst den stivpiskede fløde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7934 gange,
og udskrevet 94 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu