Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildtsauce

Vildtsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
3 dl.sky
 dl.fløde eller mælk
20 g.kartoffelmel
1 spsk.tomatpure
25 g.smør eller margarine
 lidt citronsaft
 ribsgele
1 spsk.flødeskum
 
Opskrift:
Skyen bringes i kog, mel og fløde udrøres til en jævning, der tilsættes den kogende sky sammen med tomatpure og det kolde smør. Lige før anretningen tilsættes citronsaft, ribsgele og flødeskum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16970 gange,
og udskrevet 386 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Morten  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager at være generøs med geleen. Det kan også anbefales at smage til med lidt blåskimmelost!