Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svensk mintkage

Svensk mintkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :





Ingredienser:
 Bund:
2,5 dl.hvedemel
0,5 - 1 dl.sukker
1-2 måleske kakao pulver
100 g.smør
 
 Fyld
150 g.mørk kogechokolade
6 stk.after eight
2 æggeblommer
2 æggehvider
3 dl.piskefløde
 
 Pynt:
1 dl.piskefløde, pisket til skum
 after eight
 


Opskrift:

Bund:
Bland alt til bunden godt sammen og hæld det i en pieform. Lad det hvile i en time. Bages så 10-15 minutter ved 200 grader i ovnen.

La det køle ned.
Bræk chokolade og after eight i stykker og smelt i vanbad Pisk æggeblommerne. Pisk fløden og æggehvider hver for sig. Bland pisket fløde og piskede æggehvider med de piskede æggeblommer. Rør så forsigtigt den smeltede chokolade i, og hæld alt sammen over bunden i pieformen.

La det stå i køleskabet til det stivner.

Pynt med flødeskum og after eight.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (24 stemmer)

Opskriften er vist 8104 gange,
og udskrevet 126 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu