piskefløde, pisket til skum1 dl. piskefløde, pisket til skum
after eight after eight
Opskrift:
Bund:
Bland alt til bunden godt sammen og hæld det i en pieform.
Lad det hvile i en time.
Bages så 10-15 minutter ved 200 grader i ovnen.
La det køle ned.
Bræk chokolade og after eight i stykker og smelt i vanbad
Pisk æggeblommerne.
Pisk fløden og æggehvider hver for sig.
Bland pisket fløde og piskede æggehvider med de piskede æggeblommer.
Rør så forsigtigt den smeltede chokolade i, og hæld alt sammen over bunden
i pieformen.
La det stå i køleskabet til det stivner.
Pynt med flødeskum og after eight.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(24 stemmer)
Opskriften er vist 8692 gange, og udskrevet 162 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider