Dup kyllingestykkerne tørre. Opvarm fedtstoffet på en pande, gerne med teflonbelægning. Brun kyllingestykkerne i fedtstoffet, og lad dem efterstege, til de er helt gennemstegte. Tag kødet op og hold det varmt.
Pres hvidløget på panden. Skræl gulerødderne. Skær gulerødder og squash i strimler. Steg grøntsagerne på panden ved svag varme, til de er møre, ca 5 min.
Bland mælk, maizena, basilikum, salt og paprika i en lille skål. Hæld det over grøntsagerne på panden, lad det hele få et opkog, så det jævner.
Læg kyllingen ovenpå grøntsagerne. Smag til med peber, og lad det hele blive varmt. Drys parmesanost over, og server.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10284 gange, og udskrevet 219 gange.
Kommentarer
Mette - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig lækker og men at lave. Men der skal lidt krydderier på kyllingen, ellers bliver den kedelig.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider