Marinering:
Vask limefrugten i lunkent vand. Skræl den yderste del af skallen af. Pres saften ud. Skallen og saften blandes med de øvrige marinade ingredienser. Læg kyllingelårene i marinaden. Lad det stå i køleskabet i et par timer.
Grøn mojo:
Tag kødet ud af avocadofrugterne. Frugtkødet, vineddike, hvidløg, persille og salt mixes i en blender indtil blandingen får puréform. Tilsæt olie løbende.
Lad marinaden løbe af kyllingelårene. Grilles i ca. 30 min. pensles og vendes løbende.
Grøn mojo serveres kold.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 12385 gange, og udskrevet 276 gange.
Kommentarer
Mette - 2011-03-23 22:13:47 Det er simpelhen er hit. Nemt at lave og alle kan være med smagsmæssigt. Jeg brugte oregano i stedet for estragon og stegte kyllingelårene på Weberen. Mørt og lækkert, lige noget for den 3 årige og konen på 80.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider