Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingestrudel

Kyllingestrudel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :




Ingredienser:
1 pakkefilodej
400 g.kyllingebryst
500 g.hakket kylling (ell. kalkun)
1 dl.fløde
2 æg
100 g.hakkede valnødder
 smør
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Filodejen optøs efter forskrift på pakken.

Der røres en fars af hakket kød ,der røres sejt med salt, fløden tilsættes og derefter æggene et efter et. Kom de hakkede nødder og nykværnet peber i.

Skær kyllingebrystet i skiver, 1 cm tykke, og steg dem på panden.

Læg en plade filodej på bordet og smør med lidt smeltet smør. Læg så et lag over og endnu et. Gentages.

Læg de to tredobbelte plader så de overlapper hinanden lidt. Lim med smeltet smør.

Kom farsen på. Smør den ud så der stadig er ca 5 cm fri på begge langsider, der pensles med smør. Læg nu kyllingebrystet i 2 striber lidt fra hinanden.

Rul dejen halvt sammen fra den ene side og gentag fra den anden side. Læg strudlen (forsigtigt) over på en bradepande. Pensel med smeltet smør.

Bag strudlen ved 180 grader C i 30 min. Serveres som frokostret med en god salat til. Eller i skiver til forret med waldorfsalat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10627 gange,
og udskrevet 194 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu