Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingespid med basilikummayonnaise

Kyllingespid med basilikummayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.soltørrede tomater i olie
50 g.sorte oliven
 Salt
 peber
500 g.kyllingefilet uden skind
50 g.frisk brødkrumme
2 spsk.hakket persille
125 g.mayonaise
2 spsk.friskstrimlede basilikumblade
2 tsk.pesto
 


Opskrift:

Kom de soltørrede tomater og oliven uden sten i en foodprocessor og blend det til en grov puré. Smag til med salt. Skær kyllingekødet i 2½ cm tern og læg dem i en skål. Bred tomat-olivenblandingen over og mariner kødet i køleskab natten over. Forvarm ovnen til 200 grader. Smuldr brødet, bland det med persille og krydr med salt og peber. Sæt 2 stykker kylling på 1 cocktailpind, 24 pinde ialt. Vend dem i brødblandingen. Læg pindene på en smurt bageplade og steg kødet i ovnen ca. 10 minutter. Bland mayonnaise, basilikum og pesto og smag til med salt og peber. Server kyllingen varm med basilikum mayonnaisen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8613 gange,
og udskrevet 134 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu