Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kold agurkesalat med kylling og spinat

Kold agurkesalat med kylling og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 nye agurker
2 håndfulde fin spinat
6 forårsløg
1 avocado
150 g.kogt kylling
8 skivergod bacon
5 spsk.mayonnaise
50 g.soltørrede tomater
2 spsk.kapers
 citronsaft
 muskatblomme
4 spsk.olivenolie
1 spsk.hvidvinseddike
2 tsk.sennep
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Skræl agurken. Skær skrællen i fine tern. Skær agurken i tynde skiver. Drys med salt og dryp af ca. 30 minutter i en sigte. Anret agurkeskiverne faldt på 6 tallerkner. Kværn hid peber over. Hak soltørrede tomater, kapers og det hvide fra forårsløget fint. Skær osten i fine tern. Hak løgtoppen meget fint. Del avocadoen, tag kødet ud og skær det i tern. Pisk olivenolie, sennep, eddike og hvidløg sammen til en god dressing. Smag til med muskatnød, salt og peber. Vend spinaten i dressingen med kylling, avocado, halvdelen af det hakkede forårsløg(og -top) og agurkeskræl efter lyst. Fordel lag i lag med sprød bacon, midt på tallerknerne. Drys agurkeskræl omkring. Rør mayonnaise sammen med tomat og kapers. Smag til med citronsaft. Rør resten af det hakkede forårsløg i. Fordel på agurkeskiverne, omkring kyllingesalaten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11807 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

karen  -  2007-11-02 17:03:06
hvilken ost skal bruges?

helle.Wiuff  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er det for en slags ost i opskriften?