Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold agurkesalat med kylling og spinat

Kold agurkesalat med kylling og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 nye agurker
2 håndfulde fin spinat
6 forårsløg
1 avocado
150 g.kogt kylling
8 skivergod bacon
5 spsk.mayonnaise
50 g.soltørrede tomater
2 spsk.kapers
 citronsaft
 muskatblomme
4 spsk.olivenolie
1 spsk.hvidvinseddike
2 tsk.sennep
1 fedhvidløg
 


Opskrift:

Skræl agurken. Skær skrællen i fine tern. Skær agurken i tynde skiver. Drys med salt og dryp af ca. 30 minutter i en sigte. Anret agurkeskiverne faldt på 6 tallerkner. Kværn hid peber over. Hak soltørrede tomater, kapers og det hvide fra forårsløget fint. Skær osten i fine tern. Hak løgtoppen meget fint. Del avocadoen, tag kødet ud og skær det i tern. Pisk olivenolie, sennep, eddike og hvidløg sammen til en god dressing. Smag til med muskatnød, salt og peber. Vend spinaten i dressingen med kylling, avocado, halvdelen af det hakkede forårsløg(og -top) og agurkeskræl efter lyst. Fordel lag i lag med sprød bacon, midt på tallerknerne. Drys agurkeskræl omkring. Rør mayonnaise sammen med tomat og kapers. Smag til med citronsaft. Rør resten af det hakkede forårsløg i. Fordel på agurkeskiverne, omkring kyllingesalaten.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11289 gange,
og udskrevet 161 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

[email protected]  -  2007-11-02 17:03:06
hvilken ost skal bruges?


helle.Wiuff  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er det for en slags ost i opskriften?