Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Crostini alla contandina

Crostini alla contandina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
8 skivertoastbrød 5 x 5 cm firkanter
300 g.kyllingelever
2 spsk.olivenolie
1 løg
2 spsk.kapers
6 ansjosfileter
 Salt
 peber
1 spsk.finthakket persille
 
Opskrift:
Rist de små brød på en tør hed pande. Lad olien blive varm og rist de hele kyllingelevere i olien for god varme, mens de hele tiden vendes. Tag dem af panden og hak dem fint med en kniv. Pil løget og hak det fint. Rist det herefter i olien og bland det i kyllingeleveren. Hak kapers og ansjosefileter. Bland det i og smag til med salt og peber. Fordel blandingen på de ristede brødskiver og drys finthakket persille på.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19657 gange,
og udskrevet 333 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu