toastbrød 5 x 5 cm firkanter8 skiver toastbrød 5 x 5 cm firkanter
300
g.
kyllingelever300 g. kyllingelever
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
1
løg1 løg
2
spsk.
kapers2 spsk. kapers
6
ansjosfileter6 ansjosfileter
Salt Salt
peber peber
1
spsk.
finthakket persille1 spsk. finthakket persille
Opskrift:
Rist de små brød på en tør hed pande. Lad olien blive varm og rist de hele kyllingelevere i olien for god varme, mens de hele tiden vendes. Tag dem af panden og hak dem fint med en kniv. Pil løget og hak det fint. Rist det herefter i olien og bland det i kyllingeleveren. Hak kapers og ansjosefileter. Bland det i og smag til med salt og peber. Fordel blandingen på de ristede brødskiver og drys finthakket persille på.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 19943 gange, og udskrevet 338 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider