Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Citronkylling (forret)

Citronkylling (forret), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 kyllingelår
3 citroner
2 fedhvidløg
2 tsk.oregano
3 spsk.olivenolie
 salt
 peber
1 løg
2 dl.hønsebouillon
2 spsk.tomatpuré
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 225 grader.

Skyl kyllingelårene i koldt vand og tør dem. Skrub to af citronerne godt og riv det gule af skallen. Pres saften af dem. Skær den tredie citron i skiver til pynt. Pres hvidløgsfedene og bland med citronskal og citronsaft, oregano og 1 spsk olie. Krydr. Stryg citronblandingen på kyllingelårene, læg dem i et ovnfast fad og ovnsteg ca. 10 min.

Hak løget fint og lad det stege kort på en pande i resten af olien. Kom bouillon og tomatpuré på og lad alt koge sammen.

Tag kyllingen ud af ovnen og hæld bouillonblandingen over. Sæt fadet tilbage i ovnen nogle minutter. Prøv med en kødnål om kødet er gennemstegt. Anret smukt på tallerkener og pynt med citronskiver.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (26 stemmer)

Opskriften er vist 24712 gange,
og udskrevet 456 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anne  -  2010-09-24 08:54:36
I forhold til den for korte tilbedningstid, skulle man måske prøve at bruge kogte kyllingelår...???

J-ørn  -  2008-07-20 11:48:39
"Snasket" smager skønt, men der er noget helt galt med stegetid og temperatur. Jfr. emballage-etiketten på de indkøbte underlår indikerer, at stegetiden er 40-45 min. og ovntemperatur 200 gr.C ved normal stegning og 180 gr.C ved varmluft. 10 min er i alle fald for lidt!

  -  0000-00-00 00:00:00
husk ris til