Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lasagne med kalkun og savoykål

Lasagne med kalkun og savoykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 løg
1 kg.savoykål
2 spsk.olivenolie
500 g.hakket kalkunkød
1/2 l.monaysauce (becamelsauce)
1 tsk.revet muskatnød
 salt
 peber
250 g.lasagneplader (forkogte)
2 spsk.friskrevet parmesanost
 


Opskrift:

Hak løgene. Skyl kålen og skær den i strimler. Svits løgene i halvdelen af olien, tilsæt kalkunkødet og svits indtil kødet er mørt. Varm resten af olien i en anden gryde og svits kålen i 10 min. Varm saucen og smag den til med muskatnød, salt og peber Læg lagvis lasagneplader, kød, kål og sauce i et smurt ovnfast fad. Gentag og slut med et lag sauce. Drys lasagnen med parmesanost og bag den i ovnen ved 200 grader i 25 min. Server lasagnen med lidt grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9795 gange,
og udskrevet 317 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lise  -  0000-00-00 00:00:00
Favorit hos børnebørnene - har også givet opskriften videre flere gange.