Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunleverpostej

Kalkunleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
½ kg.kalkunlever
25 g.usaltet smør
3 spsk.mel
1 æg
2 dl.fløde
2 ansjoser
1 æble
1 lilleløg
1 tsk.sukker
½ tsk.salt
 peber
 


Opskrift:

Dup kankunleveren tør med køkkenrulle og fjern evt sener. Miks kalkunleveren i foodprocessor eller blender sammen med smør, mel, æg, fløde og ansjoser. Skræl æblet og riv det groft. Pil og hak løget fint. Rør æble og løg i leverfarsen og krydr med sukker, salt og peber. Kom blandingen i en form eller ovnfast fad og bagpostejen ca 3/4 time ved 175 grader.

Afkøl postejen til næste dag, hvis den skal være kold.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9178 gange,
og udskrevet 203 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu