Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flamberede kalkunbøffer med Aalborg sky

Flamberede kalkunbøffer med Aalborg sky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.hakket kalkunkød
50 g.smør
 Salt
 friskkværnet peber
1 spsk.aalborg (evt. export)
 
 Skysovs:
4 spsk.friskklippede krydderurter: evt. Persille, rosmarin og purløg
1 dl.hønsebouillon
2 spsk.Aalborg akvavit
 


Opskrift:

Form 4 bøffer og steg dem i letbrunet smør ca. 8 minutter på hver side. Tag panden af varmen, drys med salt og peber. Fordel snapsen og sæt en tændstik til. Tage bøfferne af panden. Tilsæt krydderier og bouillon, lad det koge et par minutter og rund af med snapsen.

Serveres med nye kartofler og let kogte grønsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7647 gange,
og udskrevet 125 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu