Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















ChorizoBrød

ChorizoBrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :





Ingredienser:
150 g.Chorizo
 dl.hvedemel
2 spsk.revet parmesan ost
2 strøget spsk. brun sukker
4 ½ tsk.bage pulver
1 tsk.fennikel eller kommen frø
½ tsk.salt
1/4 tsk.natron
85 g.blød Fløde/smøre ost
225 g.blød fløde/smøre ost
 dl.mælk
2 æg
0,6 dl.smeltet smør eller margarine
 


Opskrift:

Hvis nødvendigt, fjernes pølseskind. Hak pølsen groft, du skal bruge 1 kop fuld. Sæt til side.

I en skål blandes mel, parmesan ost, sukker, bagepulver, fennikelfrø, salt og natron.

I en anden skål, piskes smøreost til det er blødt, så blandes mælk i, tilføj æg en ad gangen pisk grundigt. Rør smørret og chorizo i. Hæld over i mel blandingen og rør til dej. Pres med ske i en smurt 12,5cm x 22,5cm brød form.

Bag ved 190 grader, indtil brødet bruner og begynder at trække sig væk fra formen sider cirka 55 minutter.

Lad køle i formen i 5 minutter og vend så brødet ud.

Skær brødet i tykke skiver og server varmt.

Brødet opbevares i rumtemperatur i op til et døgn.

Nedfrys hvis længere opbevaring.
Optøes overdækket.
Genopvarm udækket i ovn ved 175 grader







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 24391 gange,
og udskrevet 520 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birgit  -  2011-08-04 15:09:16
Er interesseret i at vide, om der skal 85 eller 225 g flødeost i eller evt. 85+225 g. Hvad har I andre gjort?


Susanne  -  2006-11-30 22:42:28
Virkelig delikat! Brug rosmarin i stedet for kommen/fennikel. Lidt klægt, smager bedst varmt!


  -  0000-00-00 00:00:00
Mums hvor lækkert. Det er ikke sidste kan jeg laver dette brod!


Camilla  -  0000-00-00 00:00:00
Var rigtig lækker smagte af meget