Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunfrikadeller med bagte tomater og gulerodssalat

Kalkunfrikadeller med bagte tomater og gulerodssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
125 g.groftrevne kartofler
250 g.hakket kalkunkød
1 æg
50 g.hakket løg
1 fedfinthakket hvidløg
 blade fra en kvist timian eller 1/2 tsk. tørret
1/2 tsk.salt
1/4 tsk.peber
3 tsk.olie, f.eks. oliven
200 g.kryddertomater i halve
 blade fra en kvist timian eller 1/2 tsk. tørret
1 lille fed hvidløg
1/2 kg.kartofler
 
 Salat:
250 g.gulerødder
1 spsk.citronsaft
1/2 tsk.olivenolie
1/2 spsk.sukker
1 lille fed knust hvidløg
1 knsp.kanel
1 knsp.cayennepeber
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200°.

Vrid de revne kartofler for væde. Rør kalkunkødet med æg, kartofler, løg, hvidløg, timian, salt og peber. Lad farsen trække lidt. Sæt tomaterne på bagepapir, pensl med 1 tsk. olie og drys dem med timian, hvidløg, lidt salt og peber. Sæt dem i ovnen 15 min.

Form 6 frikadeller af farsen og tryk dem let flade. Steg dem gyldne i 2 tsk. olie ved jævn varme, ca. 5 min. på hver side. Server frikadellerne og de halve bagte tomater med kartofler og gulerodssalat med kanel.

Gulerodssalat med kanel:
Skær gulerødderne i lange tynde strimler. Det gøres nemmest med en kartoffelskræller med vippeskær. Pisk citronsaft, olivenolie, sukker og hvidløg og smag til med kanel og cayenne. Stil salaten i køleskabet i mindst en time.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10480 gange,
og udskrevet 289 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu