smør og olie til stegning smør og olie til stegning
4
store
bagekartofler 4 store bagekartofler
4-6
spsk.
creme fraiche 4-6 spsk. creme fraiche
1-2
hakkede salvieblade eller 3-4 spsk hakket persille 1-2 hakkede salvieblade eller 3-4 spsk hakket persille
salt salt
peber peber
4
skalotteløg i kvarte 4 skalotteløg i kvarte
2
spsk.
olie 2 spsk. olie
1
lille
courgette i skiver 1 lille courgette i skiver
salt salt
peber peber
Opskrift:
Rør kalkunkødet med salt og peberkorn. Tilsæt ægget og rør piskefløden i lidt efter lidt og lad gerne farsen hvile mellem tilsætningen af fløde. Farsen skal have en tilpas konsistens, så den er nem at forme. Del og form farsen til 6-8 krebinetter, sno en skive bacon om hver krebinet og fæstn den med en tandstikker. Steg krebinetter på panden i smør og olie. Steg dem 3-4 minutter på hver side efter tykkelse, til de er gennemstegte. Skrub og bag kartofler møre i ovn eller mikroovn. Skær et låg af kartoflerne, udhul dem og rør kartoffelfyldet med creme fraiche og kryddergrønt samt salt og peber. Kom fyldet tilbage og læg låg på.Rist skalotteløg i olie, under omrøring i et par minutter. Kom courgetteskiver i panden og steg vidre til grønsagerne lige netop er møre og smag dem til med salt og peber. Ved servering anrettes kalkunkrebinetter med tilbehør på varme tallekener og pyntes evt. med lidt persille
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6163 gange, og udskrevet 132 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider