Kalkunkrebinet med bacon

Kalkunkrebinet med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.hakket kalkunkød
1 tsk.salt
1 spsk.grøn madagascarpeber
1 æg
1 dl.piskefløde
8 skiverbacon
 smør og olie til stegning
 
4 storebagekartofler
4-6 spsk.cremefraiche
1-2 bladeSalvie, frisk eller 3-4 spsk. persille
 salt
 peber
 
4 skalotteløg i kvarte
2 spsk.olie
1 lillecourgette i skiver
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rør kalkunkødet med salt og peberkorn. Tilsæt ægget og rør piskefløden i lidt efter lidt og lad gerne farsen hvile mellem tilsætningen af fløde. Farsen skal have en tilpas konsistens, så den er nem at forme.

Del og form farsen til 6-8 krebinetter, sno en skive bacon om hver krebinet og fæstn den med en tandstikker. Steg krebinetter på panden i smør og olie. Steg dem 3-4 minutter på hver side efter tykkelse, til de er gennemstegte.

Skrub og bag kartofler møre i ovn eller mikroovn. Skær et låg af kartoflerne, udhul dem og rør kartoffelfyldet med cremefraiche og hakket kryddergrønt samt salt og peber. Kom fyldet tilbage og læg låg på.

Rist skalotteløg i olie, under omrøring i et par minutter. Kom courgetteskiver i panden og steg videre til grønsagerne lige netop er møre og smag dem til med salt og peber. Ved servering anrettes kalkunkrebinetter med tilbehør på varme tallerkener og pyntes evt. med lidt persille.


karakterer:
Opskriften er vist 6419 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu