Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunkrebinet med bacon

Kalkunkrebinet med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket kalkunkød
1 tsk.salt
1 spsk.grøn madagascarpeber
1 æg
1 dl.piskefløde
8 skiverbacon
 smør og olie til stegning
 
 
4 storebagekartofler
4-6 spsk.creme fraiche
1-2 hakkede salvieblade eller 3-4 spsk hakket persille
 salt
 peber
 
 
4 skalotteløg i kvarte
2 spsk.olie
1 lillecourgette i skiver
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rør kalkunkødet med salt og peberkorn. Tilsæt ægget og rør piskefløden i lidt efter lidt og lad gerne farsen hvile mellem tilsætningen af fløde. Farsen skal have en tilpas konsistens, så den er nem at forme. Del og form farsen til 6-8 krebinetter, sno en skive bacon om hver krebinet og fæstn den med en tandstikker. Steg krebinetter på panden i smør og olie. Steg dem 3-4 minutter på hver side efter tykkelse, til de er gennemstegte. Skrub og bag kartofler møre i ovn eller mikroovn. Skær et låg af kartoflerne, udhul dem og rør kartoffelfyldet med creme fraiche og kryddergrønt samt salt og peber. Kom fyldet tilbage og læg låg på.Rist skalotteløg i olie, under omrøring i et par minutter. Kom courgetteskiver i panden og steg vidre til grønsagerne lige netop er møre og smag dem til med salt og peber. Ved servering anrettes kalkunkrebinetter med tilbehør på varme tallekener og pyntes evt. med lidt persille







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5520 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu