Kalkunbryst i aspic

Kalkunbryst i aspic, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
8 bladehusblas
 dl.tør hvidvin
 dl.vand
2 spsk.hvidvinseddike
1 spsk.bouillonpulver
 Salt
 peber
1 spsk.sukker
400 g.kogt kalkunbryst
2 hårdkogte æg
3 tomater
1 løg
2 kvistedild
 
Opskrift:
Husblas udblødes i koldt vand 10 minutter. Vin, vand og eddike bringes i kog, bouillonpulver, salt og sukker tilsættes. Væden knuges af husblasen som derpå opløses i den varme suppe. Suppen stilles til afkøling. Kalkunbryst skæres i skiver. Æggene deles i kvarte, tomater skæres i skiver. Løget skæres i ringe. Kød, æg, tomater og løg anrettes på et fad og garneres med dild. Den afkølede let stivnede aspic hældes over. Anretningen stilles til aspicen er helt stiv.


karakterer:
Opskriften er vist 10475 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu