Husblas udblødes i koldt vand 10 minutter. Vin, vand og eddike bringes i kog, bouillonpulver, salt og sukker tilsættes. Væden knuges af husblasen som derpå opløses i den varme suppe. Suppen stilles til afkøling. Kalkunbryst skæres i skiver. Æggene deles i kvarte, tomater skæres i skiver. Løget skæres i ringe. Kød, æg, tomater og løg anrettes på et fad og garneres med dild. Den afkølede let stivnede aspic hældes over. Anretningen stilles til aspicen er helt stiv.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10283 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider