Skær kødet i tern på 2x2 cm. Rens champignon, halver skalotteløg og skær tomaterne i både. Sæt skiftevis kød, bacon, skalotteløg og tomater på grillspyd. Pensl med olivenolie og krydr med presset hvidløg, salt og peber. Lad spyddene grille på trækun, gerne med timiankvist og laurbærblade mellem kullene. Det giver både smag og duft til kødet.
Kartoflerne skæres i pæne stykker og koges halvt færdige. Skær løg og porre i mindre stykker og læg dem i et smurt ovnfast fad sammen med kartofler og timian. Steg kartoflerne færdige o ovnen med lidt olivenolie på.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9273 gange, og udskrevet 157 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider