Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Glaserede grønsager

Glaserede grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.grønsager i ensartede stykker
25 g.smør
1 tsk.sukker
 Evt. 4-6 let knuste valnøddekerner eller let ristede mandelsplitter
 Vand, appelsin eller citronsaft
 En krydderurt f.eks 2 spsk snittede basilikum blade eller 1 spsk friske estragonblade


Opskrift:

Kom grønsager, smør, sukker, evt. valnøddekerner og lidt salt og peber i en gryde, der er så stor, at grønsagerne kun ligger i et enkelt eller højst to lag.
Kom lidt vand eller citrussaft ved, hvor meget afhænger af grønsagernes størrelse og hvor træede de er, ca. ½ dl. Bring det i kog under tætsluttende låg.

Når grønsagerne er ved at være møre tages låget af og væden koges væk.
Er grønsagerne ikke møre endnu, kan man blot hælde lidt mere væde ved.
Vend en hakket krydderurt og evt. lidt letristede mandelsplitter i (naturligvis ikke hvis der er valnødder i).

Server glacerede grønsager til stegt kød, når der ikke er sauce til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15269 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Chi  -  2008-05-29 09:32:59
det lyder hulme godt! Jeg vil prøve at lave den med ristede pinjekerner :D


Kim Dybdahl  -  2008-03-02 16:00:44
Smager rigtig godt, kog grønsagerne i Appelsin juice. Det gør dem rigtig lækre søde i smagen, spændende og lækkert.