Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Orientalsk gryde

Orientalsk gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket kalkunkød
2 gulerødder skåret i tynde strimler
1 squash skåret i tynde strimler
1 finthakket løg
2-3 spsk.soya
1 stk.fintrevet ingefær
350 g.pasta
1 bakkebønnespirer
 
Opskrift:
Gulerødder, squash og løget svitses med kalkunkødet. Tilsæt soya og ingefær. Retten simrer et par min. Pastaen koges. Inden servering tilsættes bønnespirerne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11888 gange,
og udskrevet 209 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu