Citrondampede grønsager
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Kom gulerødder og majroer i en sauterpande med estragon, citron, smør, salt og peber samt ½ dl vand. Læg låg på og kog vandet væk for kraftig varme, 6-8 min. Kom ærterne på og varm dem igennem. Server straks.
|
|
Opskriften er vist 14815 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne