Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunkrebinetter med basilikum-champignonsauce

Kalkunkrebinetter med basilikum-champignonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Krebinetter:
500 g.hakket kalkunkød
4 skiverbacon
 salt
 peber
 lidt rasp
 krydderolie
 
 Sauce:
1 løg
150 g.champignon
1 dl.hvidvin
4 dl.crème frâiche
 salt
 hvid peber
 friskklippet basilikum
 
 Tilbehør:
200 g.grøn pasta
 salt
3 spsk.olie
 
 Pynt:
6 småmodne tomater
 basilikum
 
Opskrift:
Krebinetter:
Form 4 krebinetter af farsen. Rul en skive bacon om hver. Drys lidt rasp på begge sider. Brun krebinetterne i krydderolien på en varm pande og sæt dem på et ildfast fad. De skal stege i ovnen ca. 8-10 minutter ved 200 grader C.

Basilikum/champignonsauce:
Hak løget meget fint. Rens champignon og skær dem i skiver. Sauter løget i smør sammen med champignon. Tilsæt hvidvin og lad saucen koge nogle minutter. Rør crème frâiche i saucen. Nu må den ikke koge mere. Klip basilikum i saucen og smag til med salt og peber.

Pasta:
Kog pastaen i en gryde med 2 l vand, 2 spsk salt og 3 spsk olie, ca. 6 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7312 gange,
og udskrevet 235 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu