Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Caponata

Caponata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Auberginer

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
2 auberginer i grove tern
2 spsk.olivenolie
1 løgi store tern
4 stilkebladselleri i tykke strimler
3/4 kg.flåede udkernede tomater i tern
2 spsk.rødvinseddike
1 spsk.sukker
25 g.pinjekerner
1 dl.korender eller små rosiner
1 spsk.kapers


Opskrift:

Tænd ovnen på 220°.
Fordel auberginerne på en bageplade med bagepapir og bag dem 15 min. eller til de har taget lidt farve.

Varm imens olien op i en stor stegegryde og sauter løg og bladselleri for jævn varme til løgene er klare. Tilsæt de bagte auberginetern og sauter endnu 5 min.

Vend tomaterne i og tilsæt vineddike og sukker, lidt salt og peber. Lad retten simre for svag varme uden låg til alt er mørt og saucen tyk, ca. 30 min.

Rist pinjekernerne på en tør pande til de har taget lidt farve og vend dem i retten sammen med rosiner og kapers. Smag til med sukker, vineddike, salt og peber. Lad retten køle helt eller delvis af før den serveres.

Den holder sig fint i køleskabet 2-3 dage.

Tips:

Auberginer kan helt eller delvis erstattes af courgetter. De skal ikke bages før de anvendes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26056 gange,
og udskrevet 321 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu