Kalkunfrikassé II

Kalkunfrikassé II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750-1000 g.kalkunlår
1 suppevisk
5 gulerødder
400 g.dybfrosne ærter
 meljævning
1 bundtpersille
 
Opskrift:
Kom kødet i en gryde med så meget vand, at det lige dækker. Lad det koge op, fjern skummet, tilsæt salt og suppevisk og lad det koge ved ikke for kraftig varme, til kødet er mørt - ca. 50 minutter. Efter ca. 30 minutters kogning lægges de skrællede gulerødder i og koges med.

Si suppen over i en anden gryde. Lad den koge lidt ind, tilsæt meljævning og lad sovsen koge godt igennem. Skær gulerødderne i terninger og kom dem i sammen med ærterne. Lad det varme igennem og smag til. Skær kødet i skiver og servér med kogte kartofler og hakket persille.

Tips:

Det er bedst at servere persillen til og ikke komme den i retten, hvis en evt. rest skal varmes op senere.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10729 gange,
og udskrevet 172 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu