frosne eller friske ærter200 g. frosne eller friske ærter
2½
dl.
fløde 13%2½ dl. fløde 13%
½
tsk.
sukker½ tsk. sukker
1
tsk.
karry1 tsk. karry
25
g.
smør25 g. smør
½
bdt.
koriander½ bdt. koriander
400
g.
nye kartofler400 g. nye kartofler
Opskrift:
Kalkunkødet blandes med salt, peber, havregryn, æg og vand og stilles koldt 15 min.
Imens tilberedes saucen.
I den smeltede smør brændes karryen let af. Sukker, fløde, koriander og ærter tilsættes og koges let op. Blendes i food-processor til fin konsistens. Sigtes og hældes tilbage i gryden. Gives et opkog og smages til med salt og peber.
Kalkunfarsen formes til 4 bøffer og vendes i sesamfrø. Steges ved svag varme, gyldne. Steg dem ca. 8-10 min på hver side.
Server med ærtesauce og kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5899 gange, og udskrevet 155 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider