Kalkunbøffer med ærtepuresauce

Kalkunbøffer med ærtepuresauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hakket kalkunkød
1 æg
6 spsk.havregryn
2-3 spsk.vand
 salt
 peber
 sesamfrø til panering
200 g.frosne eller friske ærter
 dl.Kaffefløde 9%
0.5 tsk.sukker
1 tsk.karry
25 g.smør
½ bdt.koriander
400 g.nye kartofler
 
Opskrift:
Kalkunkødet blandes med salt, peber, havregryn, æg og vand og stilles koldt 15 min.

Imens tilberedes saucen.
I den smeltede smør brændes karryen let af. Sukker, fløde, koriander og ærter tilsættes og koges let op. Blendes i foodprocessor til fin konsistens. Sigtes og hældes tilbage i gryden. Gives et opkog og smages til med salt og peber.

Kalkunfarsen formes til 4 bøffer og vendes i sesamfrø. Steges ved svag varme, gyldne. Steg dem ca. 8-10 min på hver side.

Server med ærtesauce og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 7425 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu