Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunbøffer med ærtepuresauce

Kalkunbøffer med ærtepuresauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.hakket kalkunkød
1 æg
6 spsk.havregryn
2-3 spsk.vand
 salt
 peber
 sesamfrø til panering
200 g.frosne eller friske ærter
 dl.fløde 13%
½ tsk.sukker
1 tsk.karry
25 g.smør
½ bdt.koriander
400 g.nye kartofler
 
Opskrift:
Kalkunkødet blandes med salt, peber, havregryn, æg og vand og stilles koldt 15 min.

Imens tilberedes saucen.
I den smeltede smør brændes karryen let af. Sukker, fløde, koriander og ærter tilsættes og koges let op. Blendes i food-processor til fin konsistens. Sigtes og hældes tilbage i gryden. Gives et opkog og smages til med salt og peber.

Kalkunfarsen formes til 4 bøffer og vendes i sesamfrø. Steges ved svag varme, gyldne. Steg dem ca. 8-10 min på hver side.

Server med ærtesauce og kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5673 gange,
og udskrevet 145 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu