Tærte med chorizo-pølse og kalkun

Tærte med chorizo-pølse og kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
150 g.hvedemel
1 æg
1 knsp.salt
 lidt friskkværnet peber
50 g.blødt smør
½ dl.vand
 smør til tærteform
1 tærteform (24 cm)
 
 Fyld:
1 porre, skåret i ringe
200 g.kvark
1 strimlet løg
1 æg
½ pt.frisk basilikum
50 g.chorizopølse i skiver
150 g.stegt kalkunkød i mindre tern
 
Opskrift:
Alle ingredienser til tærtedejen æltes godt sammen. Udrulles og lægges i smurt tærteform. Porre, løg, kvark, hakket basilikum og kalkunkød røres sammen og lægges i tærten. Tærten bages ved 160 grader i ca. 25 min. Inden servering fordeles chorizo-pølse ovenpå den varme tærte.





karakterer:
Opskriften er vist 14516 gange,
og udskrevet 382 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-12 17:13:46
supper god dej men er vegetar og kunde ikke huske hvordan det var med tærtedej kh laura benedicte 13.år supper nem og god