Kødet røres med salt, peber, æg samt gryn. Kartoflerne sættes over at koge. Farsen formes som boller og koges ved meget svag varme i letsaltet vand ca. 10 min. Tages op. I lille gryde steges grøntsager af i lidt smør. Drysses med mel og røres godt igennem. Tilsættes 1 dl væde fra bollerne samt piskefløde. Koges igennem og smages til med salt og peber. Inden servering røres dild i.
Serveres med kogte kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6220 gange, og udskrevet 108 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider