Kalkunterrin

Kalkunterrin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :     

Ingredienser:
2 fedhvidløg
4 persillestilke
2 dl.rasp
2 dl.mælk
1 løg
2 æg
1 peberfrugt
500 g.hakket kalkunkød
6 stk.kalkunbacon i skiver
 
Opskrift:
Kalkunfars røres med hakket kalkunbacon, peberfrugt, persille, timian, rasp, salt, peber og mælk. Farsen lægges i bageform eller ildfast fad, drysses med rasp, bages i 45 min ved 180 grader og serveres med bagt kartoffel.

Tips:

En ret, der kan tilberedes dagen før





karakterer:
Opskriften er vist 9646 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu