Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunterrin

Kalkunterrin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :



Ingredienser:
2 fedhvidløg
4 persillestilke
2 dl.rasp
2 dl.mælk
1 løg
2 æg
1 peberfrugt
500 g.hakket kalkunkød
6 stk.kalkunbacon i skiver
 
Opskrift:
Kalkunfars røres med hakket kalkunbacon, peberfrugt, persille, timian, rasp, salt, peber og mælk. Farsen lægges i bageform eller ildfast fad, drysses med rasp, bages i 45 min ved 180 grader og serveres med bagt kartoffel.

Tips:

En ret, der kan tilberedes dagen før


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7494 gange,
og udskrevet 139 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu