Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Asparges og nye kartofler i sursød sauce

Asparges og nye kartofler i sursød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Nye kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 sauce:
150 g.rabarberkompot
2 1/2 dl.vand eller lys bouillon
2 spsk.eddike
1 1/2 spsk.sukker
1/2 fintsnittet rød chili eller 1 tsk chilisauce
1 spsk.majsstivelse udrørt i lidt koldt vand
1 spsk.ingefærsaft
 
2 bdt.grønne asparges (ca. 800 g)
1 kg.små nye kartofler
 
Opskrift:
Sursød-rabarbersauce:
Pisk rabarberkompot, vand eller bouillon, eddike, sukker og chili sammen og bring det i kog. Tilsæt majsstivelsen udrørt i koldt vand og kog saucen igennem. Smag til med ingefærsaft og salt og evt. mere sukker og chili. Lad saucen køle lidt af.

Skær de grove ender af aspargesene og kasser dem. Del hver asparges i 3 stykker med lange skrå snit.

Kog kartoflerne og hæld vandet fra dem og lad dem dampe tørre. Varm en wok eller en stor stegegryde og lynsteg aspargesene i 1 spsk olie ca. 2 min.

Vend ca. 1 1/2 dl af saucen i. Vend resten af saucen med kartoflerne. Anret kartofler og asparges på et stort fad

Tips:

kan bla servers til koteletter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (20 stemmer)

Opskriften er vist 20863 gange,
og udskrevet 279 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu