Kalkun mousakka

Kalkun mousakka, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Moussaka

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandKilde : HarboeFarm

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 fedhvidløg
300 g.Mortadella ost
1 løg
4 bagekartofler
1,5 spsk.basilikum, plukket
500 g.hakket kalkunkød
1 tomater, flåede i dåse
4 stk.kalkunbacon i skiver
 
Opskrift:
Kalkunfars, hakket løg, hvidløg og kalkunbacon steges i gryde og smages til med basilikum, salt/peber. Kartofler skrælles, skæres i skiver og steges i olie. Fars og kartofler lægges i lag i ildfast fad, dryssees med revet Mortadella ost, og bages 45 minutter i ovn ved 170 grader.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Moussaka

karakterer:
Opskriften er vist 18106 gange,
og udskrevet 554 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

heidi  -  0000-00-00 00:00:00
smager rigtigt godt.. kom dog en ekstra hakket tomat i

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
hvidløg kan udelades (i tilfælde af hot date) og oregano og mynte kan tilsættes efter smag.