KalkunFyldte tomater

KalkunFyldte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
80 g.mel
4 fedHvidløg
4 persillestilke
1 hakkede tomater i dåse
400 g.broccoli/courgetter, frisk
4 æg
8 tomater
500 g.hakket kalkunkød
2 spsk.Balsamico, hvid eller hvidvinseddike
 
Opskrift:
Rør kødet sejt med salt og peber. Tilsæt mel og æg og tilføj langsomt vand eller kold bouillon. Til sidst tilsættes finthakkede krydderurter. Farsen fyldes i halve udhulede tomater, som derefter steges i ovn ved 180 grader i 15–25 min. alt efter størrelse.

Saucen:
De hakkede hvidløg sauteres i 1 spsk. olivenolie, herefter tilsættes tomatkødet fra de udhulede tomater samt 1 ds. hakkede tomater. Saucen koges og smages til med eddike samt salt og peber.

De færdige tomater anrettes på tomatsaucen med små buketter af broccoli og/eller courgetter omkring. Som tilbehør kan serveres frisk pasta, ris eller et godt brød.

Tips:

I stedet for tomater, kan man anvende 4 store peberfrugter.





karakterer:
Opskriften er vist 6070 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu