broccoli/courgetter, frisk400 g. broccoli/courgetter, frisk
4
æg4 æg
8
tomater8 tomater
500
g.
hakket kalkunkød500 g. hakket kalkunkød
2
spsk.
Balsamico, hvid eller hvidvinseddike2 spsk. Balsamico, hvid eller hvidvinseddike
Opskrift:
Rør kødet sejt med salt og peber. Tilsæt mel og æg og tilføj langsomt vand eller kold bouillon. Til sidst tilsættes finthakkede krydderurter. Farsen fyldes i halve udhulede tomater, som derefter steges i ovn ved 180 grader i 15–25 min. alt efter størrelse.
Saucen:
De hakkede hvidløg sauteres i 1 spsk. olivenolie, herefter tilsættes tomatkødet fra de udhulede tomater samt 1 ds. hakkede tomater. Saucen koges og smages til med eddike samt salt og peber.
De færdige tomater anrettes på tomatsaucen med små buketter af broccoli og/eller courgetter omkring. Som tilbehør kan serveres frisk pasta, ris eller et godt brød.
Tips:
I stedet for tomater, kan man anvende 4 store peberfrugter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5360 gange, og udskrevet 157 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider