Hak feta med timian, hvidløg, soltørrede tomater og løg.
Ingredienserne røres godt sammen, tilsættes æg og mælk, salt og peber og formes som frikadeller og steges på panden.
Salaten tilberedes ved at agurk deles og befris for kerner, skæres i tern og blandes med hvidløg og ymer eller A38.
Krydderkartofler:
Kartoflerne skrælles og deles i kvarte, lægges i en skål og de øvrige ingredienser drysses over, og det hele rystes godt sammen.
Hældes i en bradepande beklædt med bagepapir og bager 45-60 minutter ved 200 grader C alm. ovn.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(28 stemmer)
Opskriften er vist 67139 gange, og udskrevet 4133 gange.
Energi:
KJ total 15619 (3719 kcal)
KJ pr. Pers. 3904 (929 kcal)
Vægt ialt 2933 gram
Vægt pr. Pers. 733 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 532 KJ (126 kcal) Protein 6.5 gram Fedt 7.4 gram Kulhydrat 9.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Johnny - 2020-06-25 08:06:11 Mangler der ikke kalkun i vejledning
sun - 2011-06-16 15:59:19 jeg kunne ik få kalkunfars, så prøvede med kyllingfars. Det var rigtigt godt også.
- 2010-11-27 17:46:31 Kæresten var fuldstændig vild med frikadellerne - han spiste 12 stk:D Kan varmt anbefales!
Line - 2010-03-29 18:29:23 Rigtig dejlige frikadeller :-) God frisk smag. Passer perfekt med kartofler og tzatziki.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider