Kalkunfrikadelle med Feta

Kalkunfrikadelle med Feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket kalkun
1 stortfinthakket løg
2-3 fintrevne gulerødder
6-10 soltørrede tomater i små stykker
1 bdt.hakket persille
10-15 feta-terninger
2 små æg eller 1 stort
1 dl.mælk
2 dl.hvedemel, rasp
 salt
 hvidløgspeber
 
Opskrift:
Rør alle ingredienserne undtagen fetaosten og persille sammen i en skål til en ret lind fars. Sæt den tildækket i køleskab 1 time.

Mos fetaosten med en gaffel, og vend den i farsen sammen med hakket persille.

Bland lidt mel og rasp med salt og peber i en dyb tallerken. Form farsen med hænder dyppet i mel, og tril dem i raspblandingen. De er stadig bløde, men de skal nok holde sammen.

Sæt dem på panden, og brun dem gyldne i smør. Dæmp varmen og steg ca. 4 minutter på hver side.


Tilbehøret kan være grøntsager, salat, pasta og/eller kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 11176 gange,
og udskrevet 469 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu