Skær et kryds i toppen af kastanierne og læg dem i en bradepande.
Skrab kernerne ud af græskaret.
Drys med salt og peber og læg det på et stykke bagepapir i samme bradepande.
Skærefladen skal vende nedad.
Læg de upillede hvidløgsfed under græskaret sammen med timiankviste.
Sæt fadet i ovnen og bag ca. 40 min. eller til kastanierne er møre og græskarkødet er helt blødt.
Pil kastanierne ud af skallerne og skrab kødet ud af græskaret og kom begge dele i en gryde.
Smut hvidløgene ud af skallerne og kom også dem i gryden.
Tilsæt bouillon og bring det i kog.
Lad det simre til kastanierne er bløde, ca. 20 min.
Purer suppen i en blender og hæld den tilbage i gryden.
Smag til med ahornsirup, salt og peber og juster evt. konsistensen med mere bouillon eller vand.
Smelt smørret på en teflonpande og rist brødternene heri til de er svagt gyldne.
Drys med rigelig friskkværnet peber.
Server med fintsnittet bredbladet persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9217 gange, og udskrevet 237 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider