Kalkunboller med sauce, pasta og grøntsager

Kalkunboller med sauce, pasta og grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket kalkunkød
325 g.kartofler
2 tsk.salt
0.25 tsk.hvid peber
1 knsp.cayennepeber
1 æg
1 æggehvide
0.5-0.75 dl.letmælk
1 spsk.fintrevet løg
1 dl.hakket persille
7.5 dl.bouillon (vand + terning)
 
 Sauce:
1 lille bæger cremefraiche 38%
1 æggeblomme
2 tsk.majsstivelse
0.25 tsk.gurkemeje
4 dl.siet suppe fra kogning af boller
 salt
 
 Tilbehør:
400 g.firenze båndpasta kogt med
5-6 gulerødder i tynde skrå skiver
150 g.sukkerærter
 
Opskrift:
Skræl, kog og mos kartoflerne omhyggeligt. Afkøl mosen. Bland kalkunkødet med kartofler, salt, peber, æg, æggehvide og mælk. Tilsæt revet løg og persille. Bring bouillonen i kog i en flad gryde. Form farsen til boller med en dessert- eller stor teske, som dyppes i bouillonen. Sæt bollerne på suppen og kog dem ca. 10-15 minutter afhængig af størrelse. Tag dem op med en hulske. Si og mål 5 dl suppe af til sauce. Til saucen piskes cremefraiche, æggeblomme, majsstivelse og gurkemeje til jævning i en skål. Bring suppen i kog. pisk halvdelen i jævningen og hæld det i en gryde. Bring saucen til kogepunktet og spæd evt. med mere suppe. Kom kødbollerne i og server med tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 7864 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu